0

چگونگی گرمایش فضاهای بزرگ صنعتی (سوله ها)

تو چهار فصل سال هواتو دارم 🧡

https://ftp.mrtaasisat.com/871/mag-tasisat2-min.jpg

282 نفر دیگر این محتوا را مشاهده کردند

مجله ها

چگونگی گرمایش فضاهای بزرگ صنعتی (سوله ها)

در گرمایش فضاهای صنعتی و بزرگ مانند سوله ها، اولین موردی که باید بررسی کنیم این است که متوجه شویم به چه نوع سوختی دسترسی داریم تا براساس همان سوخت سیستم گرمایشی موردنظر را به بهترین شکل انتخاب کنیم.برای مثال اگر به برق دسترسی داریم، باید از هیترهای برقی تک فاز و سه فاز استفاده کنیم.ولی باید به این نکته توجه کنید که اگر تنها دسترسی شما به برق میباشد به ناچار، استفاده از هیترهای برقی هزینه های برق بالایی را برای شما در دراز مدت ایجاد میکند. ولی در عین حال نصب راحتی نسبت به بقیه هیترها دارند ، نیاز به دودکش هم ندارند و فقط باید آن را به برق بزنیم تا از گرمایش این هیترهای برقی استفاده کنیم. لازم به ذکر است که هیترهای برقی برای فضای تا 200 متر کاربرد دارند و از 200 متر بیشتر پاسخگوی تامین گرمایش  محیط  شما نیستند.

هیتر های برقی و گازی آذرتهویه

اگر بخواهیم چند هیتر برقی پرکاربرد به شما آقای تاسیساتی ها معرفی کنیم هیتر برقی تک فاز  E6000 آذرتهویه مناسب فضای 180 مترمکعب (به طور مثال فضای 60 مترمربع با ارتفاع سقف 3 متر) و هیتر برقی سه فاز E18000 آذرتهویه مناسب فضای 450 مترمکعب ( به طور مثال فضای 150 مترمربع با ارتفاع سقف 3 متر) را به شما پیشنهاد میکنیم . مصرف برق هیتر برقی 6000 و 18000 به ترتیب 22 و 27 آمپر میباشد.

در موارد دیگر اگر نوع سوخت شما از نوع گاز شهری است، معقول ترین گزینه برای گرمایش محیط مورد نظرتان استفاده از هیترهای گازی است. که مناسب ترین هیترهای گازی برای شما هیترهای گازی آذرتهویه است. که مدل های A650، A630، A618 از پرکاربرد ترین و پرفروش ترین هیترهای گازی این برند (آذرتهویه) است.

برای مشاهده اطلاعات محصولات به این آدرس مراجعه کنید. هیتر های برقی و گازی آذرتهویه

ضمنا حتی اگر به گازی شهری (گاز طبیعی)  دسترسی ندارید و میخواهید از هیترهای مایع سوز استفاده کنید، میتوانید همان هیترهای A650، A630، A618 را با گاز مایع استفاده کنید. لازم به ذکر است که هیترهای مایع سوز، بایستی از همان ابتدا با سوخت مایع تهیه شوند.

بخاری های کارگاهی انرژی

اگر به دنبال گرمایش محیط خود با قیمت مناسب تر و کمتری هستید و به گازی شهری هم دسترسی دارید، میتوانید از بخاری های کارگاهی 260و 460 انرژی استفاده کنید. برای مشاهده این دو محصول کلیک کنید.( بخاری های کارگاهی 260 و بخاری های کارگاهی 460 )

اما به این نکته توجه کنید که برای استفاده از این بخاری های کارگاهی باید علاوه بر داشتن تهویه مناسب، مشکل اکسیژن هم نداشته باشید. گرمایش بخاری های کارگاهی به صورت 360 درجه یا دور تا دور میباشد. میتوانیم آن را وسط سالن موردنظر بگذاریم و اطراف آن، کارمندان و کارگران به راحتی کار کنند.بخاری کارگاهی 460 مناسب تا فضای 460 مترمربع  و بخاری کارگاهی 260 مناسب تا فضای 550 مترمکعب میباشد. و نکته دیگر این است که حتی اگر به گاز شهری و برق دسترسی ندارید میتوانید از بخاری و هیترهای نفتی و گازوئیلی استفاده کنید.که میتوانید مدل های 250 و 450 گازوئیلی  و  کوره هوای گرم گازوئیلی انرژی مدل OF 1500  را از فروشگاه آقای تاسیسات تهیه کنید.

چالش های سوله داران در گرمایش محیط

یکی از چاش های سوله داران برای گرمایش محیط، بحث اتلاف انرژی است و سوله های بزرگ همواره با وجود گرمایش محیط اتلاف انرژی را دارند. برای رفع این مشکل میتوان چند راهکار ارائه داد مانند:

عایق کردن سقف
عایق کردن دیوار و پنجره ها
عایق کردن درب های پر رفت و آمد
مسدود کردن دریچه های کولر آبی
مسدود کردن فن های تهویه هوا
مسدود کردن درب و پنجره های بلا استفاده

همه این موارد باعث میشود که اتلاف انرژی به حداقل رسد و میتوانیم با مصرف سوخت کمتر محیط موردنظر را گرم کنیم.

چالش دیگری که با آن مواجه میشویم ارتفاع زیاد سقف تا زمین است.در یک سری از سوله ها ارتفاع سقف تا زمین  خیلی زیاد است که ممکن است باعث بروز مشکل درگرمایش محیط شود. در این سوله ها بخش های اداری نیز به گرمایش نیاز دارند که میتوانیم با پارتیشن بندی ارتفاع سقف را تا قسمتی کم کنیم و از هیترهای کوچک داخل اتاق ها استفاده کنیم.برای گرمایش  کل کارگاه ها به دلیل اینکه هوای گرم بالا میرود و هوای سرد پایین میماند، میتوان از هیترهای تابشی استفاده کرد که این هیترها مانند یک خورشید در ارتفاع پایین تر نصب میشوند و گرما را به طور مستقیم به پرسنل، انتقال میدهند. میتوانیم این هیترها را در ارتفاع 3 تا 3.5 متر نصب کنیم به طوری که گرما به صورت تابشی به کارکنان و محیط موردنظر برسد و آنها را گرم کند.

انتخاب سیستم های گرمایشی بر اساس کاربری

سوله هایی هستند که بر اساس نوع کاربری‌شان میتوانیم نوع سیستم گرمایشی را انتخاب کنیم. به طور مثال کارگاه های تولید و مواد اشتغال زا مانند چسب و..... به هیچ عنوان نباید از سیستم های گرمایشی شعله ای استفاده کنند. در این مکان ها معمولا  از گرماتاب هایی استفاده میشود که شعله در آن ها دیده نمیشود و یا هیتر های برقی که هیچ شعله ای ندارند و صرفا فقط گرما را انتقال میدهند. و همچنین سوله هایی نیز هستند که میتوانند بر اساس نوع کاربری بخش های مختلف سیستم گرمایشی‌شان را انتخاب کنند. برای مثال در کارگاه های تولیدی، ماشین آلاتی که کار میکنند نیاز به گرمایش ندارند اما در بخش اداری میتوانند یک پارتیشن اداری داشته باشند و آن بخش را گرم کنند. یا در قسمت های مونتاژ که نفرات مشغول کار میباشند را جدا کنید وهمان بخش را گرم کنید.

انتخاب سیستم های گرمایشی بر اساس قیمت

کسانی که میخواهند برای سوله ها و فضاهای صنعتی، با قیمتی مناسب تجهیزات گرمایشی تهیه کنند، بیشتر میتوانند از بخاری های کارگاهی استفاده کنند که هم هزینه کمتری دارند و هم گرمای مطلوبی دارند. ولی اگر از لحاظ هزینه (قیمت) مشکلی ندارید میتوانید از هیتر A650 اذرتهویه استفاده کنید. دقت داشته باشید که محل قرارگرفتن هیترهای A650  و A630 ، بایستی استاندارد باشد و همچنین دودکش مناسب برای تخلیه دود وجود داشته باشد که خدایی ناکرده منجر به گازگرفتگی و خفگی نفرات نشود.

 

شاید همچین کالاهایی میخوای

دیگر مجله ها

دیگر ویدیو ها